S’aproxima la temporada de vacunes escolars

a Opinem

Una vacuna és un preparat que conté un tipus de microorganisme en dosis controlables, a partir de subministrament a la sang aquesta dosi, fa que el nostre cos pugui preparar els anticossos necessaris perquè, el dia que ens infectem de la malaltia que hem col·locat el cos pugui lluitar contra ella d’una manera ràpida i sense complicacions.

La major polèmica que es pot haver iniciat sobre a les vacunes, i de la que parlarem avui, és la de si produeixen de veritat malalties com l’autisme.

Aquest mite va començar a propagar-se en programes de ràdio coneguts com una font de rumors però que, a vegades, la gent pren d’una manera seriosa.

Moltes fonts científiques han puntualitzat que tot això és una farsa, les vacunes no tenen res a veure amb l’autisme.

Al ser una malaltia mental no pot ser instruïda a partir de microorganismes” és una frase que s’ha repetit per moltes influències del món de la medicina i jo els hi faria cas.

Si coneixeu algú que no vol posar vacunes al seu fill que recordi una cosa, en tot cas que provoquen autisme no ho podríem saber ja que morien tants nois de malalties simples que no seria possible fer un estudi.

Hola, em dic Joel González, tinc 15 anys i faig 4t d'ESO, treballo al projecte de fedac report, soc un noi al que li agardat la idea de escriure desde fa molt i espero que aquest projecte m'ajudi a agafar les bases. Hola,me llamo Joel González, tengo 15 años y estoy en 4to de la ESO, trabajo en el proyecto de fedac report, soy un chico al que le gusta la idea de escribir desde hace mucho y espero que este proyecto me ayude a coger las bases. Hello,my name is Joel Gonzalez, I am 15 years and i in 4th ESO, I work on the fedac report project, I am a guy who likes the idea of ​​writing for a long time and I hope this project helps me to take the foundations.