Torna l’adaptació de ‘La Plaça del Diamant’ en obra de teatre

a Actualitat/Cultura

Torna la composició més coneguda de Mercè Rodoreda amb un punt de vista contemporani

Per celebrar el 110 aniversari de naixement de Mercè Rodoreda, es representa en obra de teatre la composició “La Plaça del Diamant“, una obra que es realitzarà al Teatre Poliorama, a Barcelona del 2 d’octubre de 2019, al 3 de novembre de 2019.

Aquesta adaptació d’obra de teatre, feta per Paco Mir i Cia Eòlia, del llibre de Mercè Rodoreda escrit l’any 1962, parla de l’arribada de la República i de la guerra civil.

Aquesta novel·la, que inicialment s’anomenava Colometa, se centra en el personatge de la Natàlia, una dona jove que en representa moltes d’altres a qui va tocar viure un període de la història especialment cruel. La Natàlia accepta sense rondinar tot allò que la vida, i el seu marit Quimet, li imposen. Com moltes dones de l’època, veurà anar-se’n i morir els seus estimats, passarà gana i tindrà dificultats per tirar endavant els fills.

Aquesta fotografia, s’ha tret de les xarxes socials del Teatre Poliorama i és dels últims assajos de La Plaça del Diamant

Hola, em dic Júlia i tinc 15 anys, estudio a l'escola FEDAC Sant Andreu i faig 4t d'ESO, estic fent l'itinerari humanistic. Visc a Barcelona. Vaig a una academia de dansa.

Hola, me llamo Júlia y tengo 15 años, estudio en la escuela FEDAC Sant Andreu y hago 4to de ESO, estoy haciendo el itinerario humanistico. Vivo en Barcelona. Voy a una academia de danza.

Hello, my name is Júlia and I am 15 years old, I study at the FEDAC Sant Andreu school and I do 4th of ESO, I am doing the humanistic itinerary. I live in Barcelona. I go to a dance academy.