L’Agenda 21 a l’escola Fedac Sant Andreu

a Actualitat/Ciència

L’objectiu principal del projecte és treballar la sostenibilitat

L’Agenda 21 és un projecte en el qual contribueixen diferents escoles de Barcelona per inculcar i conscienciar tant els alumnes com els professors que treballin més la sostenibilitat per obtenir un món millor.

L’objectiu principal és que a les escoles es treballi més el reciclatge perquè ens estem adonant que el món s’està acabant. Així conscienciem a totes les persones de les escoles perquè no és dugui a terme només a les escoles sinó que cadascú pel seu compte també pugui reciclar i ajudar a obtenir un món més sostenible.

A nivell d’escola cada any es fan diversos projectes sobretot als més menuts per ajudar a què entenguin aquest problema i tinguin les eines suficients per poder ajudar.

Per exemple, la nostra escola: Fedac Sant Andreu, va fer una sortida a unes platges de Barcelona per ajudar a netejar-les de plàstics i residus. També, l’escola proporciona altres idees per entre tots reduir el consum de materials contaminants. Per això ens van donar a cada alumne un Boc’n Roll, que és una tela especial per guardar l’entrepà en lloc de fer servir paper film o alumini.

Hola! El meu nom és Paula i visc a Barcelona, a Sant Andreu. Estudio a Fedac Sant Andreu i estic a 4t d'ESO. Sóc una persona molt esportista i m'agrada tenir molts reptes. La meva gran passió és el patinatge artístic. Em considero una persona molt creativa, m'encanta veure i crear l'art.

El meu instagram és: @pauliix_07

Hola! Mi nombre es Paula y vivo en Batcelona, Sant Andreu. Estudio en Fedac Sant Andreu y estoy en 4to de la ESO. Soy una persona muy deportista y me gustan los retos. Mi gran pasión es el patinaje artístico. Me considero una persona muy creativa, me encanta contemplar y crear arte. Mi instagram es: @pauliix_07

Hi! my name is Paula and I live in Barcelona, Sant Andreu. I study at Fedac Sant Andreu and I am at 4th of ESO. I am a very sportive person, I like having challenges. My huge passion is artistic skating. I consider myself a very creative person, I love to watch and create art. My instagram is: @pauliix_07