Coneixem a Gisela Palomino, una gran aficionada del món de l’esport

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Gisela Palomino és una alumna de Fedac Sant Andreu, de 15 anys i avui l’hem pogut entrevistar, ella és una tenista que juga el club Natació Sant Andreu des de fa 5 anys i és una gran aficionada el món de l’esport. Tot i això, ella té les coses molt i molt clares dins d’aquest gran món, que forma part d’ella.

QUÈ ÉS PER TU L’ESPORT?

Per mi l’esport és una cosa essencial del meu dia a dia, ja que m’ajuda en molts aspectes, com per exemple, en la meva pròpia actitud. T’ensenya coses com el companyerisme i el respecte, i et fa créixer com a persona.

PRACTIQUES MÉS D’UN ESPORT?

Sí. Jo avui en dia practico més d’un esport principalment el tennis, però també dedico hores al kickboxing.

PERQUÈ T’AGRADA EL MÓN DEL ESPORT?

M’encanta formar part del món de l’esport, és com una gran part de mi, ja que hi dedico moltíssimes hores. Realment m’ajuda molt, tan mentalment com fisícament, A més, em sento lliure i alliberada practicant-lo. Trobo que al passar tanta estona dins d’aquest gran àmbit, em dóna moltíssimes ales per conèixer a gent nova i poder compartir part del que a tu t’agrada amb gent que també coneix aquest món. 

DES DE QUAN FAS ESPORT?

Porto fent esport des dels tres anys, pràcticament tota la meva vida, i per mi, com he dit a les altres respostes, m’ajuda moltissim i em fa ser millor persona.

QUANTES HORES SETMANALS FAS D’ESPORT? 

En total faig 9 hores semanals, però ja que faig dos esports m’ho reparteixo, així que faig set hores de tennis i les dues altres faig kickboxing.

COMPETEIXES O SIMPLEMENT FAS ENTRENAMENTS?

Competeixo com a tennista, cada dissabte i alguns diumenges.

CANVIARIES PER ALGUNA COSA L’ESPORT?

No, la veritat és que és unes de les millors opcions que he pogut fer, i crec que no ho deixaré mai o simplement faré el possible per seguir fent el que realment m’agrada.

En conclusió, l’esport és una cosa essencial que tothom hauria de tenir present, ja que és quelcom necessari i realment ens ajuda a conèixer-nos una mica més a nosaltres mateixos. La Gisela està molt contenta perquè des de ben petita ha trobat el que realment li agrada fer i com diu, no ho deixarà per res.

Hola em dic Meritxell, tinc 14 anys i visc a Barcelona al barri de Sant Andreu. Estudio a l'escola Fedac Sant Andreu, i estic apunt d'acabar l'E.S.O, es a dir, faig 4rt d'E.S.O. El meu temps lliure l'aprofito quedant amb el meu grup d'amics o estant amb la meva família, per les tardes del horari escolar, faig dansa i teatre. M'agrada molt somiar i uns dels meus somnis es arribar a treballar de psicologa, apart en tinc d'altres com arribar lluny i poder fer l'ho que realment m'agrada.

Hola me llamo Meritxell, tengo 14 años y vivo en Barcelona en el barrio de San Andreu. Estudio en la escuela Fedac Sant Andreu, y estoy apuntar de terminar el E.S.O, es decir, hago 4r de E.S.O. Mi tiempo libre lo aprovecho quedando con mi grupo de amigos o estando con mi familia, por los tardes de horario escolar, hago danza y teatro. Me gusta muy soñar y unos de mis sueños es llegar a trabajar de psicologa, aparte tengo de otros como llegar lejos y poder hacer lo que realmente me gusta.

Hello, my name is Meritxell, I'm 14 years old and I live in Barcelona in the Sant Andreu district. I study at the Fedac Sant Andreu school and I have the objective of finishing the E.S.O, that is, I do 4th of ESO. My free time I take advantage of being with my group of friends or being with my family, in the afternoons of school hours, I do dance and theater. I like Dreaming and one of my dreams is to work a psychologist, apart from others how to do what I really like.