Joker: És tan bona com diuen?

a Opinem

Estimada pels crítics i la taquilla, la pel·lícula protagonitzada per Joaquín Phoenix és una obra audiovisual i revolucionària del gènere de Superherois.

Aquesta cinta s’enfoca en un seguiment i evolució constant del protagonista, desenvolupant les seves fortaleses, febleses i els seus esforços.

Aquesta pel·lícula dramàtica és un gran mirall de la societat i la interacció d’aquesta amb la gent diferent del estatus social establert, tan pels trets estètics, mentals i econòmics.

Sobresurt per sobre de la resta la facilitat que té el guió per deixar un missatge controvertit en tots els diàlegs, tenint sempre un ‘perquè’ en tota frase o situació que succeeix durant el llargmetratge.

Aquesta meticulosa obra cinematogràfica està acompanyada per un soundtrack que encaixa en tota escena, i actua com a principal acompanyant de l’espectador per saber l’estat emocional o la situació en la qual es troben els personatges de la cinta, un element també necessari per a tota pel.lícula és la fotografia, la qual és impressionant, tenint plànols envejables per donar essència en tot moment a l’entorn i als personatges.

El tercer acte del film és sublim, en tot moment notes la tensió i la incògnita que es genera per saber que passarà i, el qual, és digne d’una arrencada d’aplaudiments.

L’actor principal, Joaquín Phoenix fa un treball increible, aconseguint que el públic pugui empatitzar i sentir el mateix que el personatge sense necessitat de paraules, perfectament a la seva actuació es pot aplicar la frase “una imatge val més que mil paraules” encara que, aquestes mil paraules escrites en el guió reforcen l’actuació digna d’Oscar.

Robert de Niro per la seva banda també fa un gran paper, encara que per la seva poca resolució a la cinta no pot demostrar tot el seu potencial.

Tot i que aquesta cinta ha estat molt comparada amb Taxi Driver i The King Of Comedy (que al meu entendre no hi ha cap mal) ha demostrat tenir personalitat i brillar per la seva bellesa pròpia, l’únic defecte al meu entendre, és que no és per a tots els públics. Tot i així, per a mi i per molts s’ha coronat com una de les millors pel·lícules de tot l’any.

Em dic Joan i sóc periodista digital. Sóc una persona que li encanta la lectura de molts generes diferents, destacant la ciencia-ficció i el terror. Considero que sóc un coneixedor del món del cómic i el cinema.

Me llamo Joan y soy periodista digital. Soy una persona que le encanta la lectura de muchos géneros diferentes, destacando la ciencia-ficción y el terror. Considero que soy un conocedor del mundo del cómic y el cine.

My name is Joan and I am a digital journalist. I am a person who loves reading many different genres, highlighting science fiction and terror. I think I am a connoisseur of the world of comics and cinema.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*