Coneixem el món de la farmàcia de la mà de Geni

a Persones Extraordinàries

Entrevistem a Geni, una persona que és molt aficionada a la farmàcia i hem tingut el plaer de fer-li unes quantes preguntes

Geni, és una farmacèutica que treballa a una farmàcia situada al carrer Ponts i Gallarza de Sant Andreu del Palomar, la qual el seu nom és “Farmàcia Llorens”, i hem tingut el gran plaer de fer-li algunes preguntes sobre la seva professió:

QUE VAS ESTUDIAR? Vaig estudiar farmàcia, i després nutrició i dietètica .

QUE ET VA MOTIVAR ESTUDIAR AIXÒ? Que ho havia viscut des de petita, ja que era la professió dels meus pares i m’agrada molt la prevenció de la salut i el tracte amb pacients.

QUANTS ANYS DE CARRERA VAS FER? Quan vaig estudiar farmàcia, la carrera tenia una durada de 5 anys.

HAS FET ALGUN TIPUS D’ESPECIALITZACIÓ RELACIONADA AMB EL MÓN DE LA CIÈNCIA? No he fet cap especialització

QUE MÉS T’AGRADA SOBRE EL MÓN DE LA CIÈNCIA I SANITAT? M’agrada saber les causes físiques, químiques, biològiques… per les quals succeeixen les coses.

ACTUALMENT, ON TREBALLES I DE QUÈ? Actualment treballo a una oficina de farmàcia.

I PER ÚLTIM, QUINA DIFERÈNCIA HI HA ENTRE UNA FARMÀCIA I UNA PARAFARMÀCIA? La diferencia és que les parafarmàcies no poden dispensar medicaments, en canvi les farmàcies sí que poden.

Hola, em dic Júlia i tinc 15 anys, estudio a l'escola FEDAC Sant Andreu i faig 4t d'ESO, estic fent l'itinerari humanistic. Visc a Barcelona. Vaig a una academia de dansa.

Hola, me llamo Júlia y tengo 15 años, estudio en la escuela FEDAC Sant Andreu y hago 4to de ESO, estoy haciendo el itinerario humanistico. Vivo en Barcelona. Voy a una academia de danza.

Hello, my name is Júlia and I am 15 years old, I study at the FEDAC Sant Andreu school and I do 4th of ESO, I am doing the humanistic itinerary. I live in Barcelona. I go to a dance academy.