El musical “El Petit Príncep” arriba a Barcelona

a Actualitat/Cultura

El Petit Príncep començarà aquest Nadal amb la sisena temporada a Barcelona

“El Petit Príncep” és un musical en català on tracta el viatge d’un noi que es vol trobar a ell mateix i això el portarà a recórrer diferents planetes. Una rosa, un geògraf, un fanaler, un rei i una guineu l’acompanyaran a ritme de cançons per fer-li conèixer el valor de l’amor i l’amistat.

Es realitzarà a la sala BARTS des del 20 de desembre de 2019 fins al 12 de gener de 2020 a les 12:00 h, 14:00 h i 18:30 h amb una duració de 75 minuts cada sessió. Cada entrada són 15 euros i l’edat mínima per poder anar-hi és de 4 anys.

Aquest és l’espectacle que signen Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 que ja s’ha convertit en un clàssic del Nadal a la cartellera de Barcelona amb més de 200.000 espectadors.

“Espectacular, brillant, sorprenent, impactant” aquestes són unes de les moltes paraules que ha compartit la gent que ja ha viscut aquesta experiència i si a tu t’agrada el Petit Príncep, no t’hi perdis aquest gran musical!

Hola, jo sóc l'Ana i tinc 15 anys. Visc a Barcelona i vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu i faig 4t ESO. M'agrada escoltar música, sobretot Ariana Grande, estar amb els amics i amigues i veure sèries. De vegades em poso a llegir llibres, d'aventures i fantasia són els que més. IG: @iamanasandino

Hola, yo soy la Ana y tengo 15 años. Vivo en Barcelona y voy al colegio FEDAC Sant Andreu y hago 4t ESO. Me gusta escuchar música, sobre todo Ariana Grande, estar con las amigas y amigos y ver series. A veces me pongo a leer libros, de aventuras y fantasía son los que más. IG: @iamanasandino

Hello, my name is Ana and I'm 15 years old. I live in Barcelona and I go to FEDAC Sant Andreu school and I'm doing 4th of ESO. I love listening to music, above all Ariana Grande, i like to be with my friends and watch TV. Sometimes I read books, of adventures and fantasy. IG: @iamanasandino