El pregó de l’Africa

a Persones Extraordinàries

L’Africa Zamorano, andreuenca i nedadora del club natació Sant Andreu, ha tingut el plaer de poder participar de manera molt important a la Festa Major de Sant Andreu del Palomar. En la qual ha pogut fer el pregó de benvinguda a la festa i amb tan sols 21 anys, es pot considerar la pregonera més jove , i ella espera que molts més joves tinguin el plaer de representar aquest poble.

L’Africa, és una nedadora del CNSA concient dels seus exits a la piscina, i sobretot l’èxit de plantejar-se agafar-se el billet als Jocs Olímpics de Tokio 2020, tot i que ella al 2016 ja va tenir l’honor de participari a Rio de Janeiro, l’Africa està molt orgullosa i sobretot agraïda per tot el recolsament de la seva familia, companys i sobretot entrenadors i totes les seves hores que han dedicat a ella.

L’Africa es va mostrar al públic tal com és: apassionada, vital i constant. Tot i les llàgrimes, ella va continuar endavant. Va confessar que era una jove molt despistada i que no se li donava gaire bè fer discursos davant de tanta gent, per això ella es va demostrar com és ella.

El seu discurs va agrair i va donar les gràcies per haver nascut al seu barri (Sant Andreu) i va reconéixer que ella es va criar per sort de la seva escola, el seu esplai i diverses associacions que ella de petita i va participar, però sobretot va nombrar la seva segona casa el Club Natació Sant Andreu, on va reconèixer que hi ha passat mès hores que a casa seva i que han valgut la pena.

Hola em dic Meritxell, tinc 14 anys i visc a Barcelona al barri de Sant Andreu. Estudio a l'escola Fedac Sant Andreu, i estic apunt d'acabar l'E.S.O, es a dir, faig 4rt d'E.S.O. El meu temps lliure l'aprofito quedant amb el meu grup d'amics o estant amb la meva família, per les tardes del horari escolar, faig dansa i teatre. M'agrada molt somiar i uns dels meus somnis es arribar a treballar de psicologa, apart en tinc d'altres com arribar lluny i poder fer l'ho que realment m'agrada.

Hola me llamo Meritxell, tengo 14 años y vivo en Barcelona en el barrio de San Andreu. Estudio en la escuela Fedac Sant Andreu, y estoy apuntar de terminar el E.S.O, es decir, hago 4r de E.S.O. Mi tiempo libre lo aprovecho quedando con mi grupo de amigos o estando con mi familia, por los tardes de horario escolar, hago danza y teatro. Me gusta muy soñar y unos de mis sueños es llegar a trabajar de psicologa, aparte tengo de otros como llegar lejos y poder hacer lo que realmente me gusta.

Hello, my name is Meritxell, I'm 14 years old and I live in Barcelona in the Sant Andreu district. I study at the Fedac Sant Andreu school and I have the objective of finishing the E.S.O, that is, I do 4th of ESO. My free time I take advantage of being with my group of friends or being with my family, in the afternoons of school hours, I do dance and theater. I like Dreaming and one of my dreams is to work a psychologist, apart from others how to do what I really like.