Entrevistem a l’actor Jan Casales

a Persones Extraordinàries/Talents Ocults

Jan Casales és un alumne de 15 anys que estudia en l’escola FEDAC Sant Andreu, ell és actor de teatre però també hem pogut saber que durant un llarg temps es va dedicar a ser soprano.

QUAN VAS COMENÇAR?

Vaig començar a actuar des de ben petit, jo sempre he estat una persona molt extravertida i volia està tota l’estona cridant l’atenció, les primeres representacions que vaig fer, va ser veient el programa de lluita WWE i el que feia era imitar els lluitadors quan feien l’entrada a l’anar al ring, jo sempre amb uns 6 anys els imitava en el saló de la meva casa i això em motivava moltíssim, i així és com em vaig adonar que realment m’agradava actuar.

QUINA ES L’OBRA QUE MÉS T’HA AGRADAT FER?

L’obra que més em va agradar fer va ser una anomenada l’Obra Tràgica, jo feia el típic personatge graciós, i aixó em va agradar molt perquè a mi m’agrada molt fer riure a la gent, i interpretar personatges de comèdia m’encanta.

ON ACTUAVES?

Jo vaig estar actuant en un poble del nord, que es diu la Seu d’Urgell.

APROFITANT QUE VAS SER SOPRANO, ALGUNA VEGADA VAS FET ALGUNA OBRA CANTANT?

Si, vaig fer un parell d’obres cantant, el meu professor de música li agradava molt les obres, a més recordo que ell sempre em deia que actuava molt bé i que si hi havia algun personatge de comèdia ell deia: “al Jan li quedaria molt bé, que ho faci ell”, i jo els representava i m’agradava molt.

Hola, em dic Ariadna Quintana tinc 15 anys, estic a 4t d'ESO i vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu a Barcelona, m'agrada dibuixar i escoltar música.

Hola, me llamo Ariadna Quintana tengo 15 años, estoy en 4t de la ESO y voy a la escuela FEDAC Sant Andreu en Barcelona, me gusta dibujar y escuchar musica.

Hello, my name is Ariadna Quintana I am 15 years old, I am doing 4th of ESO and I go to FEDAC Sant Andreu school in Barcelona, I like to draw and listen to music.