La importància del Gran Recapte d’Aliments

a Opinem

Fa cosa d’una setmana, la nostra escola va participar en el Gran Recapte d’aliments, la gent va aportar molts aliments per poder ajudar a la gent necessitada.

La meva opinió respecte això, té dos parts. La primera part penso que està molt bé això que un dia a l’any o varis dies es faci un recull d’aliments per aquella gent que ho necessita, però per una altra banda penso que això s’hauria de fer sovint, ja que si només ho fem un dia poden passar dues coses, una podria ser que no arribés per a totes les famílies i l’altre podria seria que aquelles persones que no tinguin per menjar, només menjaran un dia i els demés dies no tindran menjar. Per aquest motiu jo crec que és millor fer un apartat a cada supermercat i allà recollir tot el menjar que al final serà portat a la gent necessitada.

Gràcies a aquesta aportació, nens i famílies podran tenir una vida millor, i no tindran tant patiment per l’alimentació.

Hola em dic Carla tinc 15 anys i sóc alumna de 4rt d'ESO de l'escola Fedac Sant Andreu. Estic fent l'itinerari A, que és el científic i m'agraden molt les mates. Durant el meu temps lliure aprofito per fer esport. La meva passió és jugar a pàdel, m'ho passo molt bé i faig competició.

Hola me llamo Carla tengo 15 años y soy alumna de 4to de ESO de la escuela Fedac San Andreu. Estoy haciendo el itinerario A que es el científico y me gustan mucho las mates. Durante mi tiempo libre aprovecho para hacer deporte. Mi pasión es jugar a pádel, me lo paso muy bien y hago competición.

Hello my name is Carla I am 15 years old and I am a student of 4th of ESO of Fedac San Andreu school. I am studying the itinerary A that is the scientist and I really like mates. During my free time I take advantage of sports. My passion is to play paddle, I really have fun with it and I play it in competition.