Fotografía feta per la UESA.

La selecció catalana de futbol convoca tres andreuencs

a Actualitat/Esports

Toni Almendros ha presentat la llista de jugadors convocats per disputar la primera fase de la Copa de les Regions

La Unió Esportiva Sant Andreu és el club de futbol més representatiu del nostre barri, Sant Andreu de Palomar, i a més, és un dels clubs històrics del futbol català, fundat el 1909. Hem rebut una notícia encisadora i és que Toni Almendros, el tècnic de la selecció catalana amateur, ha presentat aquesta setmana la llista de jugadors convocats que es desplaçaran a terres estrangeres per disputar la primera fase de la Copa de les Regions de la UEFA, que es celebra del 5 al 8 de desembre de 2019 a Badajoz. Entre els seleccionats hi trobem tres jugadors del Sant Andreu: Ton Alcover, Sergi Serrano i Josu Rodríguez.

Toni Almendros assegura que el vestidor està molt motivat de cara a aquesta competició i explica que si volen aconseguir fites importants, com tornar a Europa, primer han de guanyar el campionat d’Espanya. Tenen la convicció de què poden fer-ho i és per això que emprenen aquesta oportunitat com si el tren no tornés a passar.

Els criteris que s’han seguit per confeccionar la convocatòria han estat la importància i el requisit de seleccionar futbolistes que estiguin forts mentalment, ja que en un campionat tan curt, no hi ha marge d’error. Un gran record que verifica el motiu d’aquesta força mental és quan van ser campions d’Espanya a Oviedo, perdien 2 a 0 al minut 20 de la segona part i van aconseguir remuntar.

Molta força i grans ànims els desitgem tots els andreuencs i andreuenques en aquest viatge ple d’experiències noves i grans oportunitats per tots ells.

Hola! Em dic Aísha i tinc 15 anys. Visc a Barcelona i estudio 4t d'ESO a l'escola FEDAC Sant Andreu. Aquest any he escollit estudiar l'itinerari artístic, per tant ja podeu deduir que m'encanten les arts i la història relacionada amb elles. M'encanta la música i fora l'escola practico percussió. Una altra cosa que m'encanta fer és veure sèries (normalment a netflix) i parlar-ne d'elles sense parar. Fa 7 anys que vaig al cau AEiG Pare Bertran i és com la meva segona família. Si voleu saber una mica més de mi, ho podreu fer a través de les xarxes. Aquí us deixo el meu instagram: aaiishuu

Hola! Me llamo Aisha y tengo 15 años. Vivo en Barcelona y estudio 4º de ESO en la escuela FEDAC San Andreu. Este año he escogido estudiar el itinerario artístico, por lo tanto ya podeis deducir que me encantan las artes y la historia relacionada con ellas. Me encanta la música y fuera la escuela practico percusión. Otra cosa que me encanta hacer es ver series (normalmente en Netflix) y hablar de ellas sin parar. Hace 7 años que voy al cau AEiG Pare Bertran y es como mi segunda familia. Si quereis saber algo más de mí, lo podeis hacer a través de las redes. Aquí os dejo mi instagram: aaiishuu

Hey! My name is Aísha and I'm 15 years old. In live in Barcelona and I study 4th of ESO at FEDAC Sant Andreu school. This year I have chosen to study the artistic itinerary, so you can already deduce that I love the arts and history related to them. I love music so I practice percussion. Another thing I love to do is watch series (usually on netflix) and talk about them without stop. I've been on a CAU for 7 years and it's like my second family. If you want to know a little more about me, you can do it through the networks. Here I leave my instagram: aaiishuu