S’ha de posar passió a l’hora de ballar

a Opinem

Moltes vegades m’he trobat per la vida amb moltes persones que ballen, que són bons acròbates, que tenen una tècnica increïble i els seus moviments són molt nets, però tot i així, amb totes aquests avantatges, en veure’ls ballar no sents cap emoció, i per això mateix el seu ball passa desapercebut, és clar, aquests no són els casos més comuns, però existeixen i crec que justament per això cal comentar-ho, crec que hi ha ballarins que no senten res quan ballen i tenen una falta de passió molt gran. Per a mi això no té valor, quan balles has de ballar amb el cor.

Així que la propera vegada que balleu pose-li emoció, passió i sobretot gaudiu-ho molt, que llavors sí que valdrà la pena.

Hola em dic Ainhoa, tinc 15 anys i el gener faig els 16. Vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu, i faig l'itinerari A, es a dir, el científic. La meva passió es el ball. M'agraden molt els animals i tinc una gosseta que es diu Numa. Al meu temps lliure m'agrada molt passar temps amb la meva familia i amics.

Hola me llamo Ainhoa, tengo 15 años y enero hago los 16. Soy alumna del FEDAC Sant Andreu , y hago el itinerario A, es decir el cientifico. Mi passion es el baile. Me gustan mucho los animales y tengo una perrita que se llama Numa. En mi tiempo libre me gusta mucho passar tiempo con mis amigos y mi familia.

Hello my name is Ainhoa, I am 15 years old and January I am 16. I am a student of the FEDAC Sant Andreu, and I do the itinerary A (the scientist). My passion is dance. I really like animals and I have a dog called Numa. In my free time I really like spending time with my friends and my family.