Reflexionem sobre el canvi climàtic

a Opinem

En la meva opinió el canvi climàtic és un aspecte molt seriós, que ens afecta a tots, ja que és un problema que pot arribar a la destrucció del planeta en el qual vivim, i que els causants d’aquest problema som nosaltres, però també som els únics que podem arreglar-ho.

Crec que en els últims mesos s’està donant més importància a aquest tema, la gent està més preocupada i conscienciada, hi ha manifestacions en molts llocs del món, en les xarxes socials hi ha un munt de comptes amb informació del tema i coses que pot fer en el dia a dia per no contaminar tant, o productes que pots utilitzar, entre altres coses.

Però continua pensant que encara que hem fet petits avenços, es podrien fer molts més tenint en compte la gravetat del problema. I crec que tot aniria més de pressa si la gent que té poder, sobre les grans ciutats i els països, actuessin amb conseqüència, sabent quin és el tipus de problema i els grans aspectes negatius que tindria en la población si no es fan grans canvis a nivell mundial.

Hola em dic Marta, tinc 15 anys i sóc alumna de l'escola FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt ESO, en l'itinerari social. Visc a Barcelona, al barri de Sant Andreu i en el meu temps lliure m'agrada veure sèries de tot tipus, i el meu hobby és fer natació i cuinar però també m'encanta la fotografia.

Hola me llamo Marta, tengo 15 años y soy alumna de la escuela FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt de ESO, en el itinerario social. Vivo en Barcelona, en el barrio de Sant Andreu y en mi tiempo libre me gusta ver series, de todo tipo, y mi hobby es hacer natación, cocinar pero también me encanta la fotografía.

Hello my name is Marta, I am 15 years old and I am a student of the FEDAC Sant Andreu school, I study 4rt of ESO, in the social itinerary. I live in Barcelona, in the Sant Andreu neighborhood and in my free time I like to watch series and my hobby is swimming, cooking but I also love photography.