2019, el segon any més calorós registrat

a Actualitat/Ciència

La preocupació per el medi ambient segueix en moviment després de les últimes notícies de 2019

“L’any 2019 va ser el segon més calorós registrat, acabant la dècada més calorosa”, segons va anunciar el passat dimecres el servei europeu de canvi climàtic Copèrnic.

L’any passat ocupa el segon lloc, només 0,04 °C per darrere del 2016, que segueix sent l’any més càlid, després d’un episodi del Niño particularment intens, el càlid corrent equatorial estacional del Pacífic.

El passat juliol va convertir-se en el mes més càlid de la història en el conjunt del planeta, segons les dades del servei europeu Copèrnic sobre l’escalfament global. El rècord anterior l’ostentava el juliol del 2016, superat ara pel del 2019 per 0,04 ºC.

Aquesta és una noticia que la població ha de tenir en compte. És molt preocupant la pujada de la temperatura, ja que si seguim així, això es pot convertir en un problema més greu que el que ens imaginem.

Una augment de 0,04 ºC pot convertir-se, a poc a poc, en un augment del nivell del mar i, al final, la destrucció del planeta i les seves formes de vida. 

Hola, em dic Joel González, tinc 15 anys i faig 4t d'ESO, treballo al projecte de fedac report, soc un noi al que li agardat la idea de escriure desde fa molt i espero que aquest projecte m'ajudi a agafar les bases. Hola,me llamo Joel González, tengo 15 años y estoy en 4to de la ESO, trabajo en el proyecto de fedac report, soy un chico al que le gusta la idea de escribir desde hace mucho y espero que este proyecto me ayude a coger las bases. Hello,my name is Joel Gonzalez, I am 15 years and i in 4th ESO, I work on the fedac report project, I am a guy who likes the idea of ​​writing for a long time and I hope this project helps me to take the foundations.