Elisa Ferrari: ”El més màgic és trobar nous talents per arribar fins i tot a fer podi a les Olimpíades”

a Persones Extraordinàries

Coneixem a Elisa Ferrari, una gran reportera d’esports

L’Elisa Ferrari és una periodista italiana que treballa per marques de roba esportiva, com pot ser la D*C, encara que també treballa per una agència que treballa per crear esdeveniments internacionals per nois i noies menors d’edat.

EN QUÈ CONSISTEIXEN AQUESTS ESDEVENIMENTS?
Consisteixen en tornejos de diversos esports, com el snowboard, ski freestyle o skateboard. L’any passat van fer el primer tour internacional de skateboard on la final va ser situada a Lisboa, Portugal.

QUE HAS ESTUDIAT?
L’Elisa ha fet la universitat del llenguatge de la mèdia, i després ha fet un màster en comunicacions.

HAS DE VIATJAR A L’ESTRANGER?
El seu treball ofereix l’oportunitat de viatjar constantment a l’estranger, especialment en el tour internacional d’esports, ja que cada etapa està situada en diversos països i fins i tot en altres continents, com pot ser el Japó en Àsia o Chile en Amèrica.

QUÈ ÉS EL QUE MÉS T’AGRADA DEL TEU TREBALL?
Ens explica que per ella la cosa més màgica és trobar nous talents que poden arribar fins i tot a fer podi a les Olimpíades. Òbviament, com és una periodista, li agrada molt escriure, i aquesta és una activitat que també gaudeix molt.

QUÈ ÉS EL QUE MENYS T’AGRADA DEL TEU TREBALL?
Com hem dit abans, viatjar és una part molt important del seu treball, encara i així, pot ser una acció que cansi massa, ja que la majoria del seu temps se la passa viatjant.

HAS CONEGUT A ALGUNA PERSONA IMPORTANT DE L’ÀMBIT DELS ESPORTS?
A part dels tornejos i els articles per les marques famoses, també ha treballat amb la nacional italiana del snowboard, skateboard i també surf, per tant coneixen a tots els atletes de la nacional italiana.

A escala internacional també ha conegut a alguns atletes Olímpics que han guanyat medalles, els seus entrenadors i també les persones que han contribuït a fer néixer aquests nous esports.

Hola, em dic Andrea, tinc 15 anys, visc a Barcelona i estudio a FEDAC Sant Andreu. M'agrada passar el temps amb els meus amics i amigues i també m'agrada molt llegir i escoltar música. La meva cantant preferida és Billie Eilish, però també m'agrada el pop comercial. La meva passió és la dança, porto ballant des de que tinc 6 anys. El meu estil de música preferit per ballar és el pop i el hip-hop. El meu instagram és @anndrea.gg

Hola, me llamo Andrea y tengo 15 años, vivo en Barcelona y estudio en FEDAC Sant Andreu. Me gusta pasar el tiempo con mis amigos y también me gusta leer y escuchar música. Mi cantante favorita es Billie Eilish, pero también me gusta el pop comercial. Mi pasión es la danza, llevo bailando desde que tengo 6 años. Mi estilo de música favorito para bailar es el pop y el hip-hop. Mi instagram es @anndrea.gg

Hello, my name is Andrea and I'm 15, I live in Barcelona and I study in FEDAC Sant Andreu school. I like meeting my friends and reading and listening to music. Mi favourite singer is Billie Eilish, but I also like comercial pop. My passion is dancing, I dance since I was 6. Mi favourite style for dance is pop and hip-hop. My instagram is @anndrea.gg