Els incendis d’Austràlia provoquen diverses conseqüències

a Actualitat/Vida

Està sent un dels incendis més devastadors de la història actual

Aquest 2019 ha estat l’any més sec i més calorós a Austràlia, les temperatures estaven per sobre de la mitjana i aquest aspecte ha estat la conseqüència dels incendis que s’estan vivint en aquest país.

S’ha registrat més d’un milió d’animals morts, entre els quals hi havia animals procedents de la prehistòria, animals que estan en perill extinció com bé els koalas o bé els cangurs.

Està sent un dels incendis més devastadors de la història actual, ja que s’han cremat aproximadament unes 8 hectàrees. Segons diuen els experts quan vagin passant les hores s’anirà extenent més, és a dir, que la situació hem d’esperar que anirà empitjorant.

Hola em dic Carla tinc 15 anys i sóc alumna de 4rt d'ESO de l'escola Fedac Sant Andreu. Estic fent l'itinerari A, que és el científic i m'agraden molt les mates. Durant el meu temps lliure aprofito per fer esport. La meva passió és jugar a pàdel, m'ho passo molt bé i faig competició.

Hola me llamo Carla tengo 15 años y soy alumna de 4to de ESO de la escuela Fedac San Andreu. Estoy haciendo el itinerario A que es el científico y me gustan mucho las mates. Durante mi tiempo libre aprovecho para hacer deporte. Mi pasión es jugar a pádel, me lo paso muy bien y hago competición.

Hello my name is Carla I am 15 years old and I am a student of 4th of ESO of Fedac San Andreu school. I am studying the itinerary A that is the scientist and I really like mates. During my free time I take advantage of sports. My passion is to play paddle, I really have fun with it and I play it in competition.