El Sant Andreu assalta el Nou Sardenya

a Actualitat/Esports

El Sant Andreu ha guanyat el derbi contra l’Europa amb un esplèndit 0-2

El Sant Andreu ha guanyat contra l’Europa i d’aquesta manera ha estat com ha trencat la ratxa d’empats que fins al moment havien protagonitzat els derbis de les darreres quatre temporades.

I és que 13 anys són els que han hagut de passar perquè el Sant Andreu tornés a guanyar un derbi al Nou Sardenya. 9 partits són els que s’han hagut de disputar per acabar veient un derbi amb victòria d’un dels dos equips. I és que els enfrontaments entre Sant Andreu i Europa han tingut sempre el mateix desenllaç: l’empat.

Si hi ha una data que tothom es guarda quan es descobreix el calendari de lliga cada estiu, és la d’aquest derbi. És un partit que mou dues aficions que defensen amb el cor uns colors i una identitat de barri i és així com amb un Nou Sardenya ple de gom a gom i amb les dues aficions que han tenyit amb els corresponents colors les dues graderies situades darrere les porteries, ha donat inici l’esperat derbi.

S’ha pogut explicar com s’ha viscut a flor de pell la tensió que es respirava en l’aire del camp, i les gotes de suor que queien desde els que eren al camp, com els que eren a les grades expectant amb tot atenció a cada mínim moviment de dins del joc. Els andreuencs i andreuenques van acabar emocionats amb aquest 0,2 que els jugadors es van treballar.

13 temporades després, el Sant Andreu ha tornat a guanyar un derbi amb l’Europa i, d’aquesta manera, ha trencat la ratxa de 8 empats que s’havien donat des del retorn a Tercera Divisió. Amb aquest triomf, el Sant Andreu avança l’Europa en la classificació i es situa quart, a només tres punts del líder. 

L’orgull del nostre poble avança sense frens ni temors. 

Hola! Em dic Aísha i tinc 15 anys. Visc a Barcelona i estudio 4t d'ESO a l'escola FEDAC Sant Andreu. Aquest any he escollit estudiar l'itinerari artístic, per tant ja podeu deduir que m'encanten les arts i la història relacionada amb elles. M'encanta la música i fora l'escola practico percussió. Una altra cosa que m'encanta fer és veure sèries (normalment a netflix) i parlar-ne d'elles sense parar. Fa 7 anys que vaig al cau AEiG Pare Bertran i és com la meva segona família. Si voleu saber una mica més de mi, ho podreu fer a través de les xarxes. Aquí us deixo el meu instagram: aaiishuu

Hola! Me llamo Aisha y tengo 15 años. Vivo en Barcelona y estudio 4º de ESO en la escuela FEDAC San Andreu. Este año he escogido estudiar el itinerario artístico, por lo tanto ya podeis deducir que me encantan las artes y la historia relacionada con ellas. Me encanta la música y fuera la escuela practico percusión. Otra cosa que me encanta hacer es ver series (normalmente en Netflix) y hablar de ellas sin parar. Hace 7 años que voy al cau AEiG Pare Bertran y es como mi segunda familia. Si quereis saber algo más de mí, lo podeis hacer a través de las redes. Aquí os dejo mi instagram: aaiishuu

Hey! My name is Aísha and I'm 15 years old. In live in Barcelona and I study 4th of ESO at FEDAC Sant Andreu school. This year I have chosen to study the artistic itinerary, so you can already deduce that I love the arts and history related to them. I love music so I practice percussion. Another thing I love to do is watch series (usually on netflix) and talk about them without stop. I've been on a CAU for 7 years and it's like my second family. If you want to know a little more about me, you can do it through the networks. Here I leave my instagram: aaiishuu