Els Tres Tombs ja estan aquí!

a Actualitat/Cultura

Els tres Tombs torna a Sant Andreu per fer desfilar cavalls, genets, amazones, els llancers de la Guàrdia Urbana i tot tipus de carruatges

La cavalcada es va fer el diumenge 12 de gener, i la sortida va estar prevista a les 11.30 hores i la benedicció dels animals a les 12.15 hores. Els tres tombs van anar desfilant pels carrers de Sant Andreu llençant i tirant carmels al públic. Polítics, regidors, consellers, han format part d’alguns dels molts carruatges que formaven part de la cercavila com cada any.

El recorregut d’aquest any ha sigut el següent:

Carrer de Sant Adrià – carrer del Segre – passeig de Torras i Bages – carrer de Palomar – carrer Gran de Sant Andreu – carrer de Joan Torres – passeig de Torras i Bages – carrer del Segre – carrer de Virgili – Rambla de l’Onze de Setembre – passeig de Fabra i puig

Hores abans es van celebrar els Tres Tombs Infernals, una representació de la història de sant Antoni a càrrec de la Satànica de Sant Andreu, aquesta colla de diables andreuenca fa aquest espectacle amb focs artificials, correfocs, balls de gegants…

Aquest espectacle, es va celebrar a la plaça de Can Fabra a les 20:00 hores, la colla ja fa més de vint-i-cinc anys que explica com Satanàs va temptar sant Antoni amb plaers molt terrenals: el poder, la beguda i el sexe. 

Aquest any s’ha celebrat la 93è edició dels Tres Tombs i la 28è dels Tres Tombs Infernalsels veints i les veienes han sortit al carrer per celebrar-ho. 

Hola em dic Meritxell, tinc 14 anys i visc a Barcelona al barri de Sant Andreu. Estudio a l'escola Fedac Sant Andreu, i estic apunt d'acabar l'E.S.O, es a dir, faig 4rt d'E.S.O. El meu temps lliure l'aprofito quedant amb el meu grup d'amics o estant amb la meva família, per les tardes del horari escolar, faig dansa i teatre. M'agrada molt somiar i uns dels meus somnis es arribar a treballar de psicologa, apart en tinc d'altres com arribar lluny i poder fer l'ho que realment m'agrada.

Hola me llamo Meritxell, tengo 14 años y vivo en Barcelona en el barrio de San Andreu. Estudio en la escuela Fedac Sant Andreu, y estoy apuntar de terminar el E.S.O, es decir, hago 4r de E.S.O. Mi tiempo libre lo aprovecho quedando con mi grupo de amigos o estando con mi familia, por los tardes de horario escolar, hago danza y teatro. Me gusta muy soñar y unos de mis sueños es llegar a trabajar de psicologa, aparte tengo de otros como llegar lejos y poder hacer lo que realmente me gusta.

Hello, my name is Meritxell, I'm 14 years old and I live in Barcelona in the Sant Andreu district. I study at the Fedac Sant Andreu school and I have the objective of finishing the E.S.O, that is, I do 4th of ESO. My free time I take advantage of being with my group of friends or being with my family, in the afternoons of school hours, I do dance and theater. I like Dreaming and one of my dreams is to work a psychologist, apart from others how to do what I really like.