Es va arribar a la Lluna?

a Quin Fake!

Després de cinc dècades la gent continua pensant que l’arribada de l’home a la lluna és falsa

El dia 20 de juny de 2019 va ser el 50 aniversari de l‘arribada de l’Apolo 11 a la lluna.

Apolo 11 és el nom que rep la missió espacial amb l’objectiu que l’home caminés per la superfície de la lluna.

El descens de Neil Armstrong, Buzz Aldrin i Michael Collins es va retransmetre en les televisions de tot el món, i va ser vista per 500 milions de teleespectadors segons les dades de la NASA.

Encara amb totes les proves científiques que hi ha del descens, després de cinc dècades encara hi ha un munt de persones que afirmen que no es va produir, i que va ser una gravació pels estatunidencs realitzada en un estudi de televisió.

Aquests són alguns dels principals arguments pels quals la gent creu que l’home no va arribar a la lluna el 20 de juny de 1969, i que tot va ser un muntatge. ((desmentiments i la seva explicació científica.))

El primer argument, pot ser que la bandera estatunidenca que es va planta a la Lluna onejava, però la Lluna com que no té atmosfera i, per tant, no hi ha vent. Però els astrònoms diuen que la bandera no està ondejant sinó que està col·locada amb unes varetes, i per això té aquesta forma.


Bandera dels EUA al costat de Buzz Aldrin, en la Lluna.

Un altre és que el mòdul que va arribar a la Lluna no hi va deixar un cràter, però la gravetat que hi ha a la lluna en una sisena part de la que hi ha ala terra, per tant el pes del mòdul era una sisena part del que tenia a la terra, i per això no va deixar marca.

L’últim podria ser que tots els fons de les fotografies que es van fer, són iguals, i que van utilitzar un fons pintat. Els fons no són iguals sinó que s’assemblen molt i que el que semblen pujols, de veritat són muntanyes a molts quilòmetres de distància.

Hola em dic Marta, tinc 15 anys i sóc alumna de l'escola FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt ESO, en l'itinerari social. Visc a Barcelona, al barri de Sant Andreu i en el meu temps lliure m'agrada veure sèries de tot tipus, i el meu hobby és fer natació i cuinar però també m'encanta la fotografia.

Hola me llamo Marta, tengo 15 años y soy alumna de la escuela FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt de ESO, en el itinerario social. Vivo en Barcelona, en el barrio de Sant Andreu y en mi tiempo libre me gusta ver series, de todo tipo, y mi hobby es hacer natación, cocinar pero también me encanta la fotografía.

Hello my name is Marta, I am 15 years old and I am a student of the FEDAC Sant Andreu school, I study 4rt of ESO, in the social itinerary. I live in Barcelona, in the Sant Andreu neighborhood and in my free time I like to watch series and my hobby is swimming, cooking but I also love photography.