La història d’en Brahim, el noi que va passar d’estar al carrer a ser model

a Persones Extraordinàries

En el seu últim aniversari, Brahim Ben Ouiguename no va obrir ni un sol regal. En lloc d’això, s’havia fet major (legalment) així que el mateix dia en què complia els 18 el van fer fora de la casa d’acollida on havia dormit durant els últims dos anys. No va tenir opció. Va tornar al carrer per a malviure amb tants altres.

Cansat d’anar de parc en parc i incapaç d’enganyar per més temps al fred i a la fam, va seguir el consell d’una amiga i va demanar asil a casa Cadiz. I en un edifici ocupat, no sols va aconseguir el seu nou sostre, sinó que va aprendre a tornar a caminar alçat i a somriure.

Al desembre va rebre una oferta per ser fitxat per Berta Models i Frank Díaz va disparar el seu primer book.

Precisament aquesta llum que Brahim tenia és el que va despertar l’interès de Berta Pons. La fundadora i propietària de l’agència de models Berta Models estava veient un reportatge sobre Casa Cadiz, quan de sobte va ser atrapada per la força de Brahim.

El va contactar i li va oferir facilitats per a començar a descobrir un món amb el qual mai va somiar però que sembla fet a mesura per a aquest somriure seu.

Hola em dic Ainhoa, tinc 15 anys i el gener faig els 16. Vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu, i faig l'itinerari A, es a dir, el científic. La meva passió es el ball. M'agraden molt els animals i tinc una gosseta que es diu Numa. Al meu temps lliure m'agrada molt passar temps amb la meva familia i amics.

Hola me llamo Ainhoa, tengo 15 años y enero hago los 16. Soy alumna del FEDAC Sant Andreu , y hago el itinerario A, es decir el cientifico. Mi passion es el baile. Me gustan mucho los animales y tengo una perrita que se llama Numa. En mi tiempo libre me gusta mucho passar tiempo con mis amigos y mi familia.

Hello my name is Ainhoa, I am 15 years old and January I am 16. I am a student of the FEDAC Sant Andreu, and I do the itinerary A (the scientist). My passion is dance. I really like animals and I have a dog called Numa. In my free time I really like spending time with my friends and my family.