Es descobreix d’on prové el Coronavirus

a Actualitat/Ciència

S’assegura que el pangolí podria ser el transmissor oficial de l’epidèmia

Aquesta epidèmia creada pel coronavirus, ha matat a 636 persones i més de 31.000 contagiats només en la Xina, aquest virus ja s’ha convertit en alerta mundial.

El coronavirus procediria de les ratapinyades però que es transmetria a través dels pangolís, un mamífer que a la Xina és molt important, ja que es comercia amb ell en el mercat B (o mercat negre).

Pangolí

El pangolí és animal víctima del tràfic il·legal, de la seva carn i també de les seves escates, ja que són molt apreciades perquè a la Xina se li atribueixen propietats curatives. Han arribat a pagar fins a 300 euros per un quilo d’aquest apreciat animal. Amb els estudis s’ha arribat a la conclusió que els gens del coronavirus del pangolí és un 99% idèntic al dels humans infectats.

Amb aquesta informació la comunitat científica internacional espera que els investigadors xinesos aportin informació de com han aïllat el virus en el pangolí, per a així saber com actuar amb tots els afectats del coronavirus.

Hola em dic Marta, tinc 15 anys i sóc alumna de l'escola FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt ESO, en l'itinerari social. Visc a Barcelona, al barri de Sant Andreu i en el meu temps lliure m'agrada veure sèries de tot tipus, i el meu hobby és fer natació i cuinar però també m'encanta la fotografia.

Hola me llamo Marta, tengo 15 años y soy alumna de la escuela FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt de ESO, en el itinerario social. Vivo en Barcelona, en el barrio de Sant Andreu y en mi tiempo libre me gusta ver series, de todo tipo, y mi hobby es hacer natación, cocinar pero también me encanta la fotografía.

Hello my name is Marta, I am 15 years old and I am a student of the FEDAC Sant Andreu school, I study 4rt of ESO, in the social itinerary. I live in Barcelona, in the Sant Andreu neighborhood and in my free time I like to watch series and my hobby is swimming, cooking but I also love photography.