Portada del nou disc de Blaumut: 0001

Blaumut reapareix potent, estrenant el seu nou disc

a Actualitat/Cultura

El grup català torna als escenaris amb la presentació del seu nou disc: 0001

Blaumut és un grup de música catalana, format per Xavi de la Iglesia, Vassil Lambrinov, Oriol Aymat, Manuel Krapovickas i Manel Pedrós, que combinen estils com el pop i el folk i amb lletres emotives i sinceres. Famosos per cançons com “pa amb oli i sal” o “bicicletes”. 

Després de l’acordada parada de dos anys, per descansar de les tres gires i la publicació de dos discos, que havien fet fins ara. Segons explicava el cantant de la banda, Xavi de la Iglesia “necessitàvem fer un punt i a part i agafar aire”. Però després de la llarga espera tornen amb moltes forces presentant, per fi, el seu disc anomenat 0001.

Single del disc: 0001

És un projecte que està ideat com a peça conceptual que parla sobretot de la condició humana. Els membres de la banda volien aprofundir en l’essència de la condició física i emocional. Va ser compost d’un any sencer, i posteriorment gravat a Arenys de Mar. Blaumut farà el primer concert de presentació de gira el 30 d’abril al festival Strenes de Girona

Hola, em dic Clàudia i estudio 4t d'ESO a l'escola FEDAC Sant Andreu. Visc a Barcelona i tinc 15 anys. En el meu temps lliure aprofito per veure sèries o quedar amb els amics. També m'agrada molt escoltar música i els meus grups preferits són zoo i oques grasses.. Em considero una persona molt oberta i riallera.

Hola, me llamo Clàudia y estudio 4to de la ESO en la escuela FEDAC Sant Andreu. Vivo en Barcelona y tengo 15 años. En mi tiempo libre aprovecho para ver series o quedar con los amigos. También me gusta mucho escuchar musica y mis grupos favoritos son zoo y oques grasses. Me considero una persona muy abierta y risueña.

Hello, my name is Clàudia and I study 4th ESO in FEDAC Sant Andreu. I live in Barcelona and I'm 15 years old. In my free time I usually watch TV shows and meet my friends. I also really like listen to music and my favouites music bands are zoos and aqueous grasses. I consider myself an outgoing and smiley person.