La setmana dels premis Gaudí

a JR Go

Les reporteres del FEDAC Report han fet un seguiment dels esdeveniments relacionats amb els premis Gaudí, incloent-hi la gala

Els premis Gaudí és una celebració anual, organitzada per l’Acadèmia del Cinema Català que reconeixen les millors produccions cinematogràfiques catalanes de l’any, en tots els seus àmbits (direcció, actors i actrius, so, imatge…). Enguany s’ha celebrat la 12a edició de la gala.

En primer lloc, les nostres reporteres, el dimarts abans de la gala, van poder assistir a les converses amb els directors nominats al premi “millor direcció” als Gaudí, organitzat per l’Acadèmia de Cinema Català. En aquest esdeveniment es va obrir una mena de debat amb un moderador on es parlava de la realització d’aquestes pel·lícules, i el seu procés de guió, muntatge, gravació, etc.

Seguidament, es va donar pas a una ronda de preguntes, on els assistents van poder preguntar als directors, els seus dubtes. Les nostres reporteres van poder entrevistar després de l’acte, a la Neus Ballús, nominada a millor direcció als premis Gaudí, amb la pel·lícula “el viatge de la Marta”.

Debat i entrevista a Neus Ballús

Per finalitzar la setmana dels Premis Gaudí, les periodistes Junior del “FEDAC Report”, conjuntament amb els periodistes de “Nostra Senyora Report”, van poder assistir a la gala per cobrir la notícia.

L’esdeveniment es va produir el passat diumenge 19 de gener, va tenir lloc al Centre de Convencions Internacional de Barcelona, i hi van poder assistir uns 2.000 convidats aproximadament. Les reporteres, abans que comences la gala, van poder entrevistar a celebritats catalanes com Miki Núñez, cantant i ex concursant d’OT, els Amics de les Arts, entre altres. També van poder parlar amb actors de la coneguda sèrie catalana “Merlí”, com Marcos Franz i Júlia Creus.

Seguidament, va començar la gala, que va ser presentada per l’Anna Moliner amb una gran posada d’escena, amb molta música i dansa. “La hija de un ladrón” amb tretze nominacions, i “els dies que vindran”, amb deu nominacions, van ser les pel·lícules més premiades de la nit.

Entrevistes i clips sobre la gala.

Hola, em dic Clàudia i estudio 4t d'ESO a l'escola FEDAC Sant Andreu. Visc a Barcelona i tinc 15 anys. En el meu temps lliure aprofito per veure sèries o quedar amb els amics. També m'agrada molt escoltar música i els meus grups preferits són zoo i oques grasses.. Em considero una persona molt oberta i riallera.

Hola, me llamo Clàudia y estudio 4to de la ESO en la escuela FEDAC Sant Andreu. Vivo en Barcelona y tengo 15 años. En mi tiempo libre aprovecho para ver series o quedar con los amigos. También me gusta mucho escuchar musica y mis grupos favoritos son zoo y oques grasses. Me considero una persona muy abierta y risueña.

Hello, my name is Clàudia and I study 4th ESO in FEDAC Sant Andreu. I live in Barcelona and I'm 15 years old. In my free time I usually watch TV shows and meet my friends. I also really like listen to music and my favouites music bands are zoos and aqueous grasses. I consider myself an outgoing and smiley person.