Marcelo, investigat per conduir sense punts i superar el límit de velocitat

a Actualitat/Esports

El jugador del Real Madrid va ser interceptat el desembre passat en les proximitats de Valdebebas

Un jutjat de la localitat madrilenya d’Alcobendas ha citat a Marcelo Vieira en qualitat d’investigat per un delicte contra la seguretat viària. Segons es publica, el jugador del Real Madrid va ser interceptat per la policia el passat 19 de desembre per sobrepassar els límits de velocitat en les proximitats de la ciutat esportiva de Valdebebas.

Quan van detenir al brasiler, que circulava a 134 quilòmetres per hora en un tram de l’autopista M-12 en el qual la limitació està establerta en 120, els agents van comprovar que conduïa sense punts en el carnet i, per tant, tenia prohibit conduir vehicles.

No és el primer cop que Marcelo té problemes amb la justícia espanyola. En el 2013 ja havia estat multat a Madrid per circular sense punts. En aquella ocasió la multa va aconseguir els 6.000 euros. En el 2018 es va veure obligat a pagar 750.000 euros per defraudar a Hisenda 491.000 euros.

Hola em dic Ainhoa, tinc 15 anys i el gener faig els 16. Vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu, i faig l'itinerari A, es a dir, el científic. La meva passió es el ball. M'agraden molt els animals i tinc una gosseta que es diu Numa. Al meu temps lliure m'agrada molt passar temps amb la meva familia i amics.

Hola me llamo Ainhoa, tengo 15 años y enero hago los 16. Soy alumna del FEDAC Sant Andreu , y hago el itinerario A, es decir el cientifico. Mi passion es el baile. Me gustan mucho los animales y tengo una perrita que se llama Numa. En mi tiempo libre me gusta mucho passar tiempo con mis amigos y mi familia.

Hello my name is Ainhoa, I am 15 years old and January I am 16. I am a student of the FEDAC Sant Andreu, and I do the itinerary A (the scientist). My passion is dance. I really like animals and I have a dog called Numa. In my free time I really like spending time with my friends and my family.