Els 50 anys de l’estadi Narcís Sala

a Actualitat/Esports

La cel·lebració que donarà peu a una taula rodona i una exposició

S’apropa el dia 19 de març, el dia que es va inaugurar l’estadi Narcís Sala fa 50 anys, i ho fa en circumstàncies bastant favorables per al club, ja que la Unió Esportiva Sant Andreu té moltes possibilitats d’acabar la temporada entre els quatre primers equips de la categoria i estar en disposició de lluitar per una de les places d’ascens a Segona B.

Equip de la temporada 1980-1981 | UE Sant Andreu

És per aquest mateix motiu que el grup d’historiadors de la UE Sant Andreu: Xavier Araguz, Joan Esteve, Jordi Petit i Quim Terré, profunds coneixedors de la trajectòria del club, ha organitzat juntament amb la directiva del club dos actes commemoratius.

El primer és una exposició a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, amb la imatge com a protagonista (s’assegura que s’hi trobaran fotografies inèdites) sobre la temporada 1968-1969, la gran temporada de l’ascens, l’evolució de les obres de construcció de l’estadi, el dia de la inauguració, les experiències esportives més importants viscudes allà, els concerts de rock que s’hi van celebrar i altres aspectes interessants relatius als 50 anys de vida de la instal·lació.

Narcís Sala en la seva inauguració | Mundo Deportivo

Per inaugurar l’exposició, el dimecres 4 de març a les 18:30 hores, s’ha preparat una taula rodona a l’auditori de la biblioteca, on participaran exjugadors emblemàtics com Ismael Comas, Ramon Calderé, Dani Solsona i José Miguel Morales, i l’exentrenador Jaume Creixell. També hi participaran esportistes actuals, l’entrenador del primer equip i exjugador, Mikel Azparren, i un dels capitans actuals, Ton Alcover. L’acte el moderarà el periodista de Catalunya Ràdio Robert Prat. L’accés será lliure.

Hola! Em dic Aísha i tinc 15 anys. Visc a Barcelona i estudio 4t d'ESO a l'escola FEDAC Sant Andreu. Aquest any he escollit estudiar l'itinerari artístic, per tant ja podeu deduir que m'encanten les arts i la història relacionada amb elles. M'encanta la música i fora l'escola practico percussió. Una altra cosa que m'encanta fer és veure sèries (normalment a netflix) i parlar-ne d'elles sense parar. Fa 7 anys que vaig al cau AEiG Pare Bertran i és com la meva segona família. Si voleu saber una mica més de mi, ho podreu fer a través de les xarxes. Aquí us deixo el meu instagram: aaiishuu

Hola! Me llamo Aisha y tengo 15 años. Vivo en Barcelona y estudio 4º de ESO en la escuela FEDAC San Andreu. Este año he escogido estudiar el itinerario artístico, por lo tanto ya podeis deducir que me encantan las artes y la historia relacionada con ellas. Me encanta la música y fuera la escuela practico percusión. Otra cosa que me encanta hacer es ver series (normalmente en Netflix) y hablar de ellas sin parar. Hace 7 años que voy al cau AEiG Pare Bertran y es como mi segunda familia. Si quereis saber algo más de mí, lo podeis hacer a través de las redes. Aquí os dejo mi instagram: aaiishuu

Hey! My name is Aísha and I'm 15 years old. In live in Barcelona and I study 4th of ESO at FEDAC Sant Andreu school. This year I have chosen to study the artistic itinerary, so you can already deduce that I love the arts and history related to them. I love music so I practice percussion. Another thing I love to do is watch series (usually on netflix) and talk about them without stop. I've been on a CAU for 7 years and it's like my second family. If you want to know a little more about me, you can do it through the networks. Here I leave my instagram: aaiishuu