Ajornades les Falles i les Festes de la Magdalena

a Actualitat/Vida

La Generalitat Valenciana, en consens amb els ajuntaments de València i Castelló, ha decidit suspendre i ajornar les festes

La decisió ha vingut determinada pel temor a l’extensió del coronavirus en dos esdeveniments que concentren a centenars de milers de persones arribades des d’altres llocs d’Espanya i des de zones de risc

L’anunci l’ha realitzat el president Ximo Puig després de mantenir una reunió amb diversos dels seus consellers i amb representants de les corporacions municipals de totes dues ciutats.

El president ha assenyalat que “la responsabilitat és la nostra obligació, i més quan s’està en risc la salut pública”.

Hola em dic Ainhoa, tinc 15 anys i el gener faig els 16. Vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu, i faig l'itinerari A, es a dir, el científic. La meva passió es el ball. M'agraden molt els animals i tinc una gosseta que es diu Numa. Al meu temps lliure m'agrada molt passar temps amb la meva familia i amics.

Hola me llamo Ainhoa, tengo 15 años y enero hago los 16. Soy alumna del FEDAC Sant Andreu , y hago el itinerario A, es decir el cientifico. Mi passion es el baile. Me gustan mucho los animales y tengo una perrita que se llama Numa. En mi tiempo libre me gusta mucho passar tiempo con mis amigos y mi familia.

Hello my name is Ainhoa, I am 15 years old and January I am 16. I am a student of the FEDAC Sant Andreu, and I do the itinerary A (the scientist). My passion is dance. I really like animals and I have a dog called Numa. In my free time I really like spending time with my friends and my family.