El coronavirus i el seu afectament

a Opinem

Actualment estem la major part del món instal·lats a casa

No podem sortir per no encomanar aquest virus a ninguna persona, és a dir, estem en quarantena.

S’ha decidit prendre aquesta decisió bàsicament pel fet que aquest virus cada vegada s’està extenent més i si seguim en aquesta línea no acabarà bé.

S’han detectat molts casos en moltes parts del món i cada vegada n’hi ha més. S’ha fet aquesta crida a totes les ciutats, pobles i països per disminuir aquest virus i que cada vegada hi hagi menys persones afectades.

Gràcies a aquesta gran decisió en teoria el virus anirà a menys i dintre de poc podrem sortir al carrer i fer vida normal però amb precaució.

Hola em dic Carla tinc 15 anys i sóc alumna de 4rt d'ESO de l'escola Fedac Sant Andreu. Estic fent l'itinerari A, que és el científic i m'agraden molt les mates. Durant el meu temps lliure aprofito per fer esport. La meva passió és jugar a pàdel, m'ho passo molt bé i faig competició.

Hola me llamo Carla tengo 15 años y soy alumna de 4to de ESO de la escuela Fedac San Andreu. Estoy haciendo el itinerario A que es el científico y me gustan mucho las mates. Durante mi tiempo libre aprovecho para hacer deporte. Mi pasión es jugar a pádel, me lo paso muy bien y hago competición.

Hello my name is Carla I am 15 years old and I am a student of 4th of ESO of Fedac San Andreu school. I am studying the itinerary A that is the scientist and I really like mates. During my free time I take advantage of sports. My passion is to play paddle, I really have fun with it and I play it in competition.