La cultura afectada pel coronavirus

a Opinem

Durant aquests últims dies, molts teatres, museus i sales de concerts han tancat a causa del coronavirus

Des de el meu punt de vista, opino que és una pena tot el que està succeint, ja que en l’àmbit cultural és una pèrdua econòmica molt gran i la cultura no es viu de la mateixa manera.

A part de tot això, molts artistes han buscat opcions per salvar la cultura i que no es quedi estancada.

El que han fet alguns cantants és muntar concerts des de la plataforma digital YouTube o Instagram i s’han penjat obres de teatre en directe.

Trobo que el que han fet és una molt bona idea no només per salvar la cultura, sinó també per conscienciar a la gent que es quedi a casa.

A banda, penso que és una altra manera de viure la cultura diferent, la qual abans no podíem gaudir

Molts cantants han participat a #YoMeQuedoEnCasa penjant concerts, des de la seva casa, en directe a través de la xarxa social Instagram. Penso que també és bona opció per tots els concerts que han estat cancel·lats aquests últims dies realitzant-los des de casa.

Per tant, penso que aquest tema toca bastant la cultura de manera negativa, ja que s’han anul·lat tots els esdeveniments culturals. Però per altra banda, la majoria d’artistes han fet que aquesta situació sigui més fàcil hi han sabut moure la situació per tant que la cultura no acabi estancada.

Hola, em dic Júlia i tinc 15 anys, estudio a l'escola FEDAC Sant Andreu i faig 4t d'ESO, estic fent l'itinerari humanistic. Visc a Barcelona. Vaig a una academia de dansa.

Hola, me llamo Júlia y tengo 15 años, estudio en la escuela FEDAC Sant Andreu y hago 4to de ESO, estoy haciendo el itinerario humanistico. Vivo en Barcelona. Voy a una academia de danza.

Hello, my name is Júlia and I am 15 years old, I study at the FEDAC Sant Andreu school and I do 4th of ESO, I am doing the humanistic itinerary. I live in Barcelona. I go to a dance academy.