Rafa Nadal: “Estoy triste por todo lo que está pasando, espero que se solucione pronto”

a Actualitat/Esports

El tenista Rafa Nadal s’està mostrant trist davant del problema mundial del coronavirus

Els esportistes que treballen de l’esport no estan molt contents perquè el seu dia a dia és bàsicament l’esport i sortir a l’exterior a entrenar o a competir.

Aquest virus els hi ha afectat majoritàriament a ells ja que es dediquen a l’esport i no poden sortir a entrenar ni a competir i això els hi pot afectar mentalment com físicament. Encara que a casa també poden fer esport, no és el mateix fer-lo a casa que fer-lo amb un bon entrenador.

Es va detectar un cas de persona infectada pel virus a la Vall de Coachella i l’organització ha decidit no arribar seguint les recomanacions de les autoritats.

Hola em dic Carla tinc 15 anys i sóc alumna de 4rt d'ESO de l'escola Fedac Sant Andreu. Estic fent l'itinerari A, que és el científic i m'agraden molt les mates. Durant el meu temps lliure aprofito per fer esport. La meva passió és jugar a pàdel, m'ho passo molt bé i faig competició.

Hola me llamo Carla tengo 15 años y soy alumna de 4to de ESO de la escuela Fedac San Andreu. Estoy haciendo el itinerario A que es el científico y me gustan mucho las mates. Durante mi tiempo libre aprovecho para hacer deporte. Mi pasión es jugar a pádel, me lo paso muy bien y hago competición.

Hello my name is Carla I am 15 years old and I am a student of 4th of ESO of Fedac San Andreu school. I am studying the itinerary A that is the scientist and I really like mates. During my free time I take advantage of sports. My passion is to play paddle, I really have fun with it and I play it in competition.