La sanitat privada i pública treballen juntes per combatre el coronavirus

a Actualitat/Ciència

Aquesta decisió s’ha pres gràcies a l’augment de casos del Covid-19

El govern va decidir fa uns dies que la sanitat pública i la sanitat privada treballaran juntes per combatre la crisi sanitària que està comportant actualment el Covid-19.

Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus | Guía BCN: agenda de ...
Hospital Vall d’Hebron Barcelona
Coronavirus: El Hospital Quirón de Barcelona llora la muerte del ...
Hospital Quirón Barcelona

Des de l’esclat de l’epidèmia la sanitat privada ja ha treballat seguint els mateixos protocols d’actuació que marca l’Agència de Salut Pública de Catalunya. 

Tot i que a més en el cas de Barcelona s’han habilitat en poliesportius i en centres firals llits de campanya per gent sense llar.

També hi ha hotels que han obert habitacions públicament per sanitaris o per pacients per ajudar a la sanitat.

Hola, em dic Júlia i tinc 15 anys, estudio a l'escola FEDAC Sant Andreu i faig 4t d'ESO, estic fent l'itinerari humanistic. Visc a Barcelona. Vaig a una academia de dansa.

Hola, me llamo Júlia y tengo 15 años, estudio en la escuela FEDAC Sant Andreu y hago 4to de ESO, estoy haciendo el itinerario humanistico. Vivo en Barcelona. Voy a una academia de danza.

Hello, my name is Júlia and I am 15 years old, I study at the FEDAC Sant Andreu school and I do 4th of ESO, I am doing the humanistic itinerary. I live in Barcelona. I go to a dance academy.