La solució dels artistes contra la Covid-19

a Actualitat/Cultura

Activitats des de casa per evitar l’avorriment

Molts músics han decidit fer petits concerts pels directes d’Instagram perquè la gent es pugui distreure una estona i deixar de pensar en la terrible situació que estem vivint a causa del virus Covid-19. Tots aquests petits concerts s’han fet sota el hashtag #yomequedoencasafestival.

Els influencers més coneguts també han organitzat una activitat pels seus seguidors anomenada “quarantena TV”, que consisteix en el fet que un conjunt d’influencers fan directes a Instagram, a diferents horaris fent diverses activitats com: receptes de cuina, exercicis per fer a casa, preguntes i respostes, entre altres, per entretenir als espectadors.

Aquesta iniciativa que han pres els influencers i els músics, poden ajudar a molta gent a distreure’s una mica i poder evadir a la gent encara que sigui unes poques hores el dia.

Hola em dic Marta, tinc 15 anys i sóc alumna de l'escola FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt ESO, en l'itinerari social. Visc a Barcelona, al barri de Sant Andreu i en el meu temps lliure m'agrada veure sèries de tot tipus, i el meu hobby és fer natació i cuinar però també m'encanta la fotografia.

Hola me llamo Marta, tengo 15 años y soy alumna de la escuela FEDAC Sant Andreu, estudio 4rt de ESO, en el itinerario social. Vivo en Barcelona, en el barrio de Sant Andreu y en mi tiempo libre me gusta ver series, de todo tipo, y mi hobby es hacer natación, cocinar pero también me encanta la fotografía.

Hello my name is Marta, I am 15 years old and I am a student of the FEDAC Sant Andreu school, I study 4rt of ESO, in the social itinerary. I live in Barcelona, in the Sant Andreu neighborhood and in my free time I like to watch series and my hobby is swimming, cooking but I also love photography.