Alguns futbolistes citats per realitzar el test de la COVID-19

a Actualitat/Esports

Els jugadors se sotmetran a les proves durant el 28 i 29 d’abril

El Consell Superior d’Esports (CSD), ha activat els primers passos d’un protocol que té com a última finalitat el retorn de la competició, de moment a porta tancada, encara que probablement ja el mes de juny.

El primer requisit marcat en l’estricte protocol que la patronal va pactar amb el CSD i la Federació dilluns passat és que tots els jugadors de Primera i Segona Divisió se sotmetin a un test per a saber si estan o no infectats amb el virus de la Covid-19. La Lliga ja ha comunicat als clubs que això es produirà la setmana que ve, entre el dimarts 28 i el dimecres 29 d’abril.

L’organisme que dirigeix Tebes compta ja amb 15.000 test i ha contractat a un laboratori privat per a realitzar-los.

Segons la “Cadena Ser” , l’ens va assegurar que no serà possible fer tests de manera indiscriminada a tots els jugadors. Va recordar a més que només està permès fer-los sota prescripció mèdica i sempre que s’ajustin als criteris establerts per les autoritats.

Segons ha pogut confirmar aquest diari, el Barça i l’Espanyol han estat citats dimarts que ve. Tots dos clubs catalans serien dels primers a realitzar els test PCR, dels més fiables per a detectar el material genètic del virus. Futbolistes, tècnics, cos mèdic i personal de premsa seran els primers. A més del PCR es realitzarà un test serològic (prova d’anticossos) per a detectar a aquells que ja són immunes.

Hola em dic Ainhoa, tinc 15 anys i el gener faig els 16. Vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu, i faig l'itinerari A, es a dir, el científic. La meva passió es el ball. M'agraden molt els animals i tinc una gosseta que es diu Numa. Al meu temps lliure m'agrada molt passar temps amb la meva familia i amics.

Hola me llamo Ainhoa, tengo 15 años y enero hago los 16. Soy alumna del FEDAC Sant Andreu , y hago el itinerario A, es decir el cientifico. Mi passion es el baile. Me gustan mucho los animales y tengo una perrita que se llama Numa. En mi tiempo libre me gusta mucho passar tiempo con mis amigos y mi familia.

Hello my name is Ainhoa, I am 15 years old and January I am 16. I am a student of the FEDAC Sant Andreu, and I do the itinerary A (the scientist). My passion is dance. I really like animals and I have a dog called Numa. In my free time I really like spending time with my friends and my family.