Cartes amb cor

a Actualitat/Vida

Alumnes de diferents escoles envien cartes d’ànims al professional sanitari i pacients

En temps de pandèmia, la millor solució a la desmotivació i soledat és el suport dels més propers. Però des del Departament d’Educació van tenir la idea que aquest suport també provingués dels petits i adolescents de diferents escoles, i així va ser, alumnes des de I3 fins a S4 han enviat un seguit de cartes d’ànims als més afectats en aquest confinament, el professional sanitari i els pacients ingressats.

Dibuxos dels més petits de l’escola.

Una de les professores de Tutopia de l’ESO, la Núria Almansa, va veure per les xarxes socials aquest projecte i va pensar que seria una molt bona idea adaptar-lo a l’escola. Va parlar amb un seguit de persones del pastoral del centre i totes va posar de la seva part. Entre tots, va redactar unes cartes als pares dels més petits de l’escola explicant el projecte i així s’animessin a participar.

En aquest projecte va ser molt fàcil que els hospitals participessin. El mateix Departament d’Educació va facilitar una llista d’hospitals que participaven. Tot i així, els professors també van anar buscant altres hospitals que, a poc a poc, es va anar apuntant a la iniciativa. Alguns dels hospitals va ser: Vall d’Hebron, Hospital Clínic, Hospital del Mar, Pere Mata de Reus, Hospital del Garraf, el sociosanitari Blau clínic i a l’ICS (Institut Català de la Salut), entre d’altres.

Hola, em dic Andrea, tinc 15 anys, visc a Barcelona i estudio a FEDAC Sant Andreu. M'agrada passar el temps amb els meus amics i amigues i també m'agrada molt llegir i escoltar música. La meva cantant preferida és Billie Eilish, però també m'agrada el pop comercial. La meva passió és la dança, porto ballant des de que tinc 6 anys. El meu estil de música preferit per ballar és el pop i el hip-hop. El meu instagram és @anndrea.gg

Hola, me llamo Andrea y tengo 15 años, vivo en Barcelona y estudio en FEDAC Sant Andreu. Me gusta pasar el tiempo con mis amigos y también me gusta leer y escuchar música. Mi cantante favorita es Billie Eilish, pero también me gusta el pop comercial. Mi pasión es la danza, llevo bailando desde que tengo 6 años. Mi estilo de música favorito para bailar es el pop y el hip-hop. Mi instagram es @anndrea.gg

Hello, my name is Andrea and I'm 15, I live in Barcelona and I study in FEDAC Sant Andreu school. I like meeting my friends and reading and listening to music. Mi favourite singer is Billie Eilish, but I also like comercial pop. My passion is dancing, I dance since I was 6. Mi favourite style for dance is pop and hip-hop. My instagram is @anndrea.gg