Tom Holland s’allotja a Barcelona

73 views

El famós actor britànic viatja a Barcelona per rodar unes escenes cinematogràfiques, basades en un videojoc

L’actor va viatjar a Barcelona al voltant del dia 13 d’octubre, i va marxar de tornada a Atlanta el passat dilluns 26 d’octubre. Tot i que el motiu principal pel que va viatjar era professional, se l’ha pogut veure gaudint de la seva estança a la ciutat mentre passejava amb altres actors del repartiment per diferents parts de la zona.

Com que Tom Holland és el protagonista de la pel·lícula, i havia de ser-hi present en la majoria de les escenes cinematogràfiques, va haver de viatjar a Barcelona. El motiu va ser que la pel·lícula havia de quedar coherent, i ell havia de complir amb el que havia pactat.

Redactors Juniors

, , ,

El més recent