Les activitats extraescolars queden tancades temporalment

79 views

S’ha pres aquesta decisió com a mesura de protecció contra la Covid-19

Les activitats extraescolars que es realitzen a tota Catalunya, han començat a tancar com a mesura de protecció contra el coronavirus. Totes les persones que participen en activitats extraescolars dins la Comunitat Autònoma de Catalunya, hauran de fer una aturada temporal, per tal de prevenir contagis. 

Aquesta norma està prevista d’executar durant quinze dies, però mai se sap si es pot allargar o no. En algunes activitats, es va començar a dur a terme el passat divendres 30 d’octubre. En algunes altres, es va començar a executar el passat dia dilluns 2 de novembre. 

El motiu pel qual s’ha pres aquesta decisió és perquè, últimament, les xifres de contagis van començar a elevar-se, fins al punt de superar les que es van assolir el març de 2020. Es va prendre la decisió de no tancar els centres escolars, perquè es va demostrar que la gran majoria d’ells estaven seguint unes restriccion, que els protegien amb bastant èxit contra el virus. 

Per tant, només s’estan tancant les activitats extraescolars per mesures de seguretat, i per tal que aquests rebrots, que estan assolint nombres importants, no vagin a més.

Redactors Juniors

, , ,

El més recent