/

Un Halloween de terror a casa

El passat dissabte es va celebrar Halloween, però realment es pot considerar Halloween?

Tots creiem que no ha estat el mateix. No hem pogut celebrar-ho com l’any passat però hem seguit amb les tradicions.

Nosaltres, els joves, a causa de les noves normes no hem pogut quedar amb amics: per la restricció del màxim de sis persones, pel confinament perimetral i pel toc de queda. Però igualment hem pogut celebrar-ho a casa i passar temps amb la nostra família; fent diferents activitats, com disfressar-nos, maquillar-nos, fent panellets o galetes amb decoracions, guarnint la casa, mirant pel·lícules de por… Encara que altres persones van decidir celebrar-ho d’altres maneres, fent videotrucades o reunint-se a casa amb amics i família, respectant les mesures. Però d’altra banda va haver-hi persones que van incomplir les normes, causant aldarulls.

Ha estat un Halloween diferent, però l’hem pogut gaudir amb la nostra família d’una manera especial.

Redactors Juniors

, ,

El més recent