Activitats extraescolars tancades però escoles obertes

/
48 views

Tanquen les activitats extraescolars com a mesura de prevenció contra el coronavirus, però els centres d’educació romanen oberts

Després d’haver fet una xerrada conjunta, hem arribat a la conclusió que no és necessari tancar aquestes activitats extraescolars. Si en una escola es prenen mesures de prevenció, i funcionen, com també es prenen mesures de prevenció en les activitats extraescolars, no trobem necessari el fet de tancar-les.

Els motius de la nostra opinió són que en una escola hi ha molta més gent que en una extraescolar, i es prenen mesures de prevenció que estan donant resultats molt favorables. 

En una extraescolar es prenen mesures de prevenció; però, a sobre, hi ha menys contacte, amb motiu de l’escassetat de persones en l’espai. 

En conclusió, aquests motius ens semblen raó de pes per no tancar les activitats extraescolars. També pensem que és necessari confiar més en les mesures de prevenció que s’apliquen, ja que si en una escola funcionen, on assisteixen més de cinc-cents alumnes per dia, en una activitat extraescolar també es podran dur a terme de manera exitosa.

Authors

, , ,

El més recent