Com fer compatible la Covid-19 amb el Nadal

153 views

Que el Nadal d’aquest any no serà igual que el de l’any passat és un fet, ja hem vist a molts experts afirmant això

Com serà el Nadal d’aquest any? Aquesta és la pregunta més freqüent que s’està fent tothom durant aquests darrers dies, de quines tradicions es podrà seguir gaudint i de quines haurem de prescindir? Què es podrà fer davant d’aquesta situació?

Aquest any, a causa de la COVID-19, s’hauran de prendre noves mesures, ja que aquest esdeveniment ens exposa al virus: les reunions familiars (hauran de ser de menys de sis persones) i les aglomeracions al carrer són alguns exemples. I encara que prenguem les mesures, com portar la mascareta i rentar-nos les mans, amb les dades de contagis que tenim actualment, caldrà prendre més mesures.

De moment, el govern ja ha anunciat que queden suspeses les cavalcades de Reis, encara que s’està estudiant alguna alternativa, d’aquesta manera s’eviten grans aglomeracions al carrer. També queda suspès el pessebre de la plaça de Sant Jaume com va anunciar Joan Subirats, el tinent d’alcalde de Cultura, Educació i Ciència de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any, l’Ajuntament ha decidit que a causa de la situació que estem vivint amb la COVID-19, les tradicions de cada any no es podran fer o no es podran realitzar amb normalitat, però ha decidit invertir més diners en la il·luminació, per així poder mantenir la il·lusió nadalenca, sobretot perquè es pugui gaudir del Nadal com un altre any, amb esperança i felicitat.

Tot i les dificultats hi ha tradicions i festivitats que se seguiran mantenint, però amb mesures restrictives, com per exemple la Fira de Santa Llúcia que se seguirà realitzant però amb algunes mesures per poder gaudir de la fira sense posar en perill o empitjorar la situació, i així en un futur poder tornar a la normalitat i celebrar-ho amb tots els éssers estimats.

De moment, aquestes són les activitats que es podran realitzar si se segueixen complint les mesures de seguretat indicades, però si la situació empitjora les poques activitats que es podran realitzar es veuran directament afectades o no es podran celebrar.

Redactors Juniors

, , ,

El més recent