El festival Dau a través de les pantalles

110 views

Aquest cap de setmana se celebrarà la 9a edició del festival Dau amb mesures per la COVID

Aquest cap de setmana s’havia de celebrar la 9a edició del festival a la Fabra i Coats, però serà possible encara que  les restriccions per la Covid no deixen que pugui ser presencial. Aquest any s’ha replantejat el festival i es farà digitalment, es podrà seguir a través del portal habilitat.

Dau Barcelona és un festival de jocs de taula, dirigit a les famílies i també als jugadors experimentats, que permet ensenyar els jocs de taula que has creat, trobar errades i escoltar crítiques constructives, per acabar millorant el teu propi joc. Si no n’has creat cap, pots provar de jugar el de les altres persones i divertir-te, a la vegada que ajudaràs a millorar els jocs que han creat els altres participants. Al final del dia, es farà una votació per triar els 10 millors jocs de l’edició, i també es farà un sorteig entre tots els assistents, en el qual pots guanyar diferents jocs. En el mateix festival hi ha punts de venda al públic de jocs de taula que ja estan finalitzats. Molts creadors de jocs aprofiten el festival per ensenyar i posar a la venda les seves noves creacions.

Aquest any es faran activitats diferents. Es faran quatre Kahoots sobre diferents temes: Barcelona, la història dels jocs de taula, mots encreuats i jocs tradicionals catalans. Els Kahoots són uns jocs digitals que permeten la creació de qüestionaris de preguntes. És una eina amb la qual una persona crea preguntes i dona 4 opcions de respostes. Els concursants han d’intentar endevinar les preguntes per sumar punts. Si encertes la pregunta sumaràs punts, i si t’equivoques no guanyaràs, però tampoc en perdràs. Una altra manera de sumar-los és encertant les preguntes de manera ràpida i correcta, per exemple, dues persones encerten la pregunta, però una l’ha encertat abans que l’altra, llavors el que l’ha encertat primer sumarà més punts que el que l’ha encertat segon. Al final del joc apareixen tots els jugadors amb els respectius punts i guanya qui té més punts. El guanyador serà el que sap més sobre el tema esmentat.

També es farà una activitat molt divertida que es diu “La fórmula del joc”, que en aquesta edició, el joc serà virtual. El joc estarà disponible entre les 00:00 hores del dissabte 14 de novembre i les 24:00 hores del diumenge 15 de novembre. 48 hores per passejar per les pàgines d’una web i resoldre LA FÓRMULA DEL JOC.

Per culpa de les restriccions del coronavirus, no es podrà fer de la mateixa manera que com en els anys passats, però igualment serà una vetllada excepcional amb experiències noves i diferents, però no pas menys divertides.

Redactors Juniors

,

El més recent