Stranger things, la sèrie més vista de Netflix

/
84 views

T’agrada Stranger Things, creus que ja ho saps tot d’aquesta sèrie?

Aquesta popular sèrie va donar el seu “boom” a la plataforma de Netflix el 2016. A causa de l’èxit obtingut s’ha confirmat la quarta temporada pel 2021. La cèlebre sèrie inspirada als anys vuitanta al poble fictici de Hawkins, a Indiana, és creada pels germans Duffer. 

Tot comença quan Will Byers, un nen de dotze anys, desapareix misteriosament en tornar a casa després d’haver passat el dia jugant amb els seus amics. A partir d’aquí comença la gran aventura d’un grup de nois d’institut, on faran nous amics i enemics. El grup està format per quatre nois: Will, Mike, Dustin i Lucas que coneixen una nena amb habilitats psicocinètiques, l’Eleven. També apareix la mare del Will, amb la intenció de recuperar-lo, amb l’ajuda del sheriff del poble, en Hopper.

És una sèrie amb una trama entretinguda i amb la qual estàs en suspens durant tots els capítols. Els aspectes a destacar són els efectes especials, la música, els actors escollits…

Però també té aspectes negatius, la història en general és molt semblant en totes les temporades, s’ha de tancar el portal i derrotar al malvat. Però, tot i així, ha obtingut un èxit internacional, ha estat vista per 40,7 milions de comptes de Netflix i ha guanyat més de 20 premis.

La nostra opinió és que és una sèrie amb una trama molt bona i entretinguda, estàs en tensió i no pots esperar per saber el que passa. Però està molt sobrevalorada perquè la gent li dóna molta rellevància.

Per: L.G

Redactor Junior

El més recent