L’AFA Fedac Sant Andreu col·labora amb La Marató de TV3

136 views

 L’AFA de l’escola Fedac Sant Andreu col·labora amb La Marató i tu també pots ajudar

Per a aquells que no ho saben, la Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 amb l’objectiu d’obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva i  fa una important tasca de sensibilització de la població catalana. Aquest any està dedicada a la Covid-19.

Per a participar ho pots fer de diferents maneres, una d’elles seria la col·laboració que té l’AFA amb l’escola, consisteix en què si tu portes un pot de gel hidroalcohòlic de 500ml o més gran l’AFA donarà la quantitat de cost d’aquest pot a la Marató. Els dies de recollida seran del 30 de novembre al 4 de desembre. Els pots de gel es recolliran a cada porta d’accés de l’escola, a les entrades dels matins d’infantil i primària a les 9h aproximadament i a les 8h per a l’ESO.

També pots fer una aportació econòmica a través del web Un Grano de Arena es pot fer sense comissions, pot ser anònima o et pots registrar amb el teu correu electrònic; si et registres t’arribarà el document per poder-te desgravar de la declaració de la renda, si no al final igualment et demanarà un correu electrònic per enviar el comprovant de la donació.

Una altra manera de contribuir és amb un repte que proposa l’AFA juntament amb la Marató en què has de gravar-te encistellant tal com ho explica l’ Oscar de Paula en el vídeo enllaçat, després has de  penjar-ho a Instagram (el vídeo ha de tenir una durada màxima de 30 segons) i etiquetar a @lamaratotv3 i a @afafedacsantandreu amb els hashtags #maratotv3 #TotsSomAFA, fent aquest vídeo pots guanyar una pilota de bàsquet signada per jugadors del primer equip del Barça. Per a saber les bases del concurs feu clic aquí.

Els comerços del barri també col·laboren i fan les seves aportacions. Alguns dels que han decidit participar són el Several Cafè amb el premi de 3 muffins o 3 porcions de pastís, la Toscana que donarà 2 vals de 20€ per comprar a la botiga, la Cansaladeria Puig en el qual pots aconseguir un val de compra valorat de 20€, també a la Terra Fem Perruqueria amb el premi de servei de rentar, tallar, assecar i tractament… Si vols saber més sempre pots entrar aquí.

Però aquests premis només es podran rebre si s’ha fet almenys una donació a La Marató TV3 abans del 18 de desembre a les 23h.

Per: J. Llurba, P. Caralps, M. Mínguez, L. Doral i J. Ramírez

Redactors Juniors

, , , ,

El més recent