Ens espera un Nadal diferent

/
73 views

Arriba un Nadal ben especial, quines seran les seves particularitats?

Aquest Nadal que ens espera serà ben diferent a causa de la pandèmia mundial històrica en la qual ens trobem. Com que ens hem de protegir dels contagis, s’hauran de prendre unes mesures: limitar les nostres capacitats de contagiar-nos i no ens permetran realitzar algunes de les tradicions nadalenques a les quals estem acostumats. Aquestes restriccions seran diferents i s’aplicaran de diferents maneres, depenent del país del qual estem parlant. El que tenim assegurat és que s’hauran d’aplicar diferents tipus de mesures a tot el món, ja que la pandèmia és present a escala mundial.

Aquestes restriccions s’aplicaran durant el Nadal, ja que la seva funció és impedir que la gent realitzi aquelles tradicions, les quals augmenten les possibilitats de contagi.

Per tant, per molt mal que faci, la pandèmia segueix present i la nostra prioritat actual ha de ser seguir mantenir-nos protegits del virus. Aquestes restriccions hauran de ser aplicades a totes aquelles persones que es veuen afectades per la pandèmia, per molt que no estiguin afectades, i que celebren Nadal. Com que aquests factors afecten a tot el planeta, aquestes mesures de protecció s’apliquen a tot el planeta.

El propòsit d’aplicar aquestes restriccions, és que es compleixi la voluntat que tothom té en aquests moments. Aquest propòsit és: mantenir-nos protegits d’infectar-nos de la Covid-19.

En conclusió, per molt que estiguem a punt d’entrar en una època nadalenca, no hem d’oblidar que seguim enmig d’una pandèmia mundial i hem de mantenir-nos allunyats de patir la malaltia que la protagonitza.

Per: E. Baró, R. Gómez-Olivé i A. Quintana

Redactors Juniors

, ,

El més recent