Festes Majors de Sant Andreu 2020, unes festes diferents

/
83 views

El passat divendres 27 de novembre iniciaven les festes de Sant Andreu i acabaven el dilluns 30 de novembre

Sant Andreu del Palomar és un barri del districte de Sant Andreu de Barcelona. Té una superfície de 174 hectàrees i té una població d’uns 55000 habitants. Els seus llocs més populars són el centre comercial La Maquinista, la plaça de Can Fabra i l’estadi de futbol Narcís Sala.

Tornant al tema, aquest any, ha sigut molt dolent per tots comparat amb els altres anys pel maleït Covid-19. Això també afecta les Festes Majors, en aquest cas de Sant Andreu. No s’han pogut fer degut a la situació actual de desescalada i a les aglomeracions de gent. 

Hi ha algunes coses que aquest any no hem pogut gaudir, com la fira, amb atraccions i petites botigues de tot tipus. L’atracció més popular eren el “Cuba Libre”, una atracció que consisteix a donar voltes a una altura i velocitat considerable. I la botiga més popular era la xurreria, on feien els millors xurros de tot el barri i probablement de Barcelona. 

Però una cosa positiva que hem pogut gaudir, han sigut els focs artificials, que com cada any, surten de darrere l’església i ressonaven per tot el barri. Incloc una foto feta per mi en els focs artificials de l’any passat.

Per: P. Recuero

Redactor Junior

El més recent