Segona onada de contagis a tota Catalunya

59 views

Tot i que s’estan elevant les xifres de contagis a Catalunya, el Govern no es planteja la idea de tornar-nos a confinar

Durant les últimes setmanes, s’ha vist un increment molt alt en les xifres de contagis de Coronavirus a Catalunya, en vers a les xifres dels passats mesos. No obstant això, el govern no ha dit res de què s’estigui plantejant la idea d’un nou confinament.

Aquesta acció per part del govern, de no plantejar un nou confinament, tindrà certes conseqüències, que afectaran tota la població de Catalunya.

Les xifres han començat a augmentar durant aquestes setmanes passades, en les quals ens hem començat a introduir en el Nadal. Es creu que amb tots els contactes que s’executaran durant el Nadal i amb l’absència de mascareta, els contagis començaran a augmentar encara més, fins arribar a trobar-nos prop de les xifres del març.

Les xifres incrementades, les accions que s’estan realitzant al respecte, i les conseqüències que succeiran vers la situació, tindran lloc a Catalunya.

Les accions realitzades que tenen com a conseqüència tot el que hem mencionat, venen totes del fet que ens estem començant a involucrar en èpoques nadalenques. Amb motiu d’això, s’ignoren les distàncies de seguretat, es manté el contacte físic, i en molts casos, sense mascareta.

Per: E. Baró, A. Quintana i R. Gómez-Olive

Redactors Juniors

, ,

El més recent