Un pessebre vivent ben diferent

74 views

Els alumnes de 4t d’ESO hem estat preparant el pessebre vivent per aquest any, però serà de manera virtual

Cada any els alumnes de 4t d’ESO assagen per quan arriba Nadal fer el pessebre vivent. Amb aquesta activitat es recullen diners pel viatge de fi de curs. Aquest any a causa de la situació que estem vivint el pessebre no es pot fer igual que altres anys. Per aquest motiu els alumnes hem preparat un pessebre virtual, hem fet un vídeo representant cada una de les escenes.

Aquest any es portarà a terme d’una manera diferent, els alumnes de 4t d’ESO estarem a les portes de l’escola FEDAC Sant Andreu amb uns punts de llibre amb codis QR per poder accedir al vídeo del pessebre. Per poder col·laborar i obtenir aquest QR s’haurà de fer una donació, una vegada feta aquesta donació els alumnes us donaran el codi QR. Es realitzarà a les quatre portes de l’escola FEDAC Sant Andreu durant la setmana del 14 de desembre (14 al 18), de dilluns a divendres a les 9:00 del matí i a les 17:00 de la tarda.

Per: L. Carrillo, L. Doral, M. Mínguez

Redactors Juniors

, ,

El més recent