Es retarda l’inici de classes després de Nadal

/
59 views

Es tornarà als centres més tard del previst per tal de fer una tornada més còmoda

Aquesta tarda hem rebut la notícia de què les classes de després de Nadal, les quals estaven previstes de començar el dia divendres 8 de gener, es retardaran, i començaran el dia dilluns 11 de gener.

Aquesta mesura ha estat presa per la Generalitat, però afecta a totes les institucions acadèmiques de Catalunya, que tenien previst començar el dia 8 de gener.

S’ha pres aquesta decisió el dia 16 de desembre a la tarda, a través d’un avís del plantejament de la idea, i a través de l’anunci de la seva confirmació. Com que aquesta mesura ha estat presa per la Generalitat, només afectarà Catalunya.

Pel que nosaltres creiem, el motiu d’aquesta decisió, ha estat el dia que es volia tornar a començar a impartir les classes, ja que queia un divendres. La idea de tornar un sol dia, i haver de marxar de cap de setmana, feia molta mandra.

A aquestes dades li sumem l’increment de contagis. Aleshores, amb la finalitat de fer la tornada a classes més còmoda, i sobretot, per recomanacions sanitàries, creiem que la Generalitat ha tingut aquesta idea, que posteriorment s’ha confirmat.

Per: E. Baró i A. Quintana

Redactors Juniors

,

El més recent