S’anul·len els Tres Tombs de Sant Andreu

58 views

A causa de les mesures del coronavirus, s’ha decidit anul·lar la celebració al barri

La Societat per la Festa de Sant Antoni Abad de Sant Andreu del Palomar va decidir el passat 7 de gener d’anul·lar els Tres Tombs de Sant Andreu del 2021. Els Tres Tombs és una antiga tradició del barri, en la que es realitza una mena de cavalcada ben diferent i original al que un es pot imaginar.

El motiu que justifica l’anul·lació d’aquesta tradició aquest any, ha estat la pandèmia mundial que estem patint. Ara que han acabat les festes nadalenques, i moltes persones han estat en contacte nombroses vegades, els casos de Covid han pujat, i ho segueixen fent. Com que no es volia que els Tres Tombs fossin una raó d’increment de contagis al barri, s’ha decidit anul·lar-los.

És molt probable que es faci el mateix amb esdeveniments que s’han de realitzar d’aquí a un temps. El motiu serà el mateix que portem escoltant durant mesos, el de prevenir l’augment de contagis, i evitar que la situació empitjori a poc a poc.

Per E. Baró i A. Quintana

Redactors Juniors

,

El més recent