Què pensem sobre el porta a porta?

/
64 views

A Sant Andreu es comença a executar una nova metodologia de reciclatge

A Sant Andreu s’està començant a dur a terme una nova metodologia de reciclatge, la qual té intencions de reduir la contaminació produïda al barri, i d’estalviar diners per tona reciclada.

Aquesta idea a estat presa per la Unió Europea. Aquesta iniciativa tractarà de repartir uns contenidors de reciclatge al punt central del barri de Sant Andreu, en els quals els residus s’hauran de deixar, depenent del tipus que siguin. Cada tona de reciclatge ajudarà l’estalvi d’una quantitat determinada de diners. 

Rere una posada en comú conjunta de les nostres opinions, hem arribat a la conclusió de que ja era hora d’aplicar una mecànica com aquesta. Creiem que és necessari el reciclatge per poder formar una societat que tingui millor cura del medi ambient, fins arribar al punt d’haver d’estalviar-nos les preocupacions sobre la contaminació i el canvi climàtic en el barri. Com el tema estarà resolt, creiem que fent petits gestos com aquest, poden generar grans canvis. 

Pensem que metodologies com aquesta són necessàries d’aplicar a tants llocs com es pugui, fins que sigui ben freqüentada a tot arreu. Estem d’acord en que l’extensió de la popularització i execució d’aquesta idea, podrà ajudarà a reduir la contaminació poc a poc, i la situació anirà millorant cada cop a passes més grans.

Per: E. Baró, A. Quintana. R. Gómez-Olivé

Redactors Juniors

, ,

El més recent