Les vacunes arriben a les escoles

33 views

Des d’aquesta setmana els professors i professores de Catalunya han rebut la primera dosi de la vacuna del Covid-19 d’ “AstraZeneca”

Aquesta vacuna és l’aprovada per les agències europees i americanes per vacunar les persones d’entre 18 a 55 anys. Els majors de 55 anys, de moment no se’ls pot administrar aquesta, ja que no s’han fet assajos clínics amb població major de 55.

Els professors menors de 55 han estat vacunats aquesta setmana i la segona dosi la rebran al maig.

Avui hem pogut parlar amb la professora Laura Sánchez, que dona classes de llengua a l’escola Fedac Sant Andreu i ens ha donat la seva opinió sobre la vacuna. “Em sento bastant nerviosa per si té efectes secundaris com mal de cap o febre. Estic contenta de rebre la vacuna i espero que d’aquí poc tot torni a la normalitat i pugui donar classes sense mascareta un altre cop“.

Durant les properes setmanes i mesos està previst vacunar 125.000 mestres i professors a tota Catalunya.

Per: P. Recuero

Redactor Junior

El més recent