Què passarà durant aquesta setmana santa?

/
25 views

Podrem permetre’ns menys restriccions o haurem de seguir com fins ara?

Durant la tarda del dimecres 3 de març s’ha dut a terme una reunió per veure si durant la Setmana Santa ens podrem traslladar de la nostra Comunitat a una altra o si no podrem fer-ho i ens haurem de seguir doncs, quedant amb les restriccions actuals. 

El Govern i les Comunitats Autònomes han posat en comú les diverses propostes que tenien, per tal d’arribar a una conclusió en la que tots estiguessin d’acord. D’aquesta manera, volien aclarir la mecànica que s’utilitzarà aquesta Setmana Santa per tal d’evitar una quarta onada de contagis. 

El que pensem nosaltres al respecte és que se’ns permetrà anar sortint de la Comunitat, sempre que ens haguem fet una PCR prèvia, i sempre que mantinguem les mesures bàsiques de seguretat: mascareta, desinfecció constant, distància social, etc…

Si pot ser possible, en comptes de viatjar, aquelles persones que vulguin mantenir-se segures i descansar una mica, poden intentar quedar-se a casa la major quantitat de temps possible.

Per: E. Baró i A. Quintana

Redactors Juniors

,

El més recent